Gourmet About
Gourmet About

Vegetarisk Buffé Restaurang

Det är en kall höstdag på Södermalm i Stockholm och året är 1997. Det sitter en familj och bollar idéer angående om att starta en restaurang. Eftersom det endast finns ett fåtal vegetariska restauranger vid den tidpunkten så bestämmer de sig att det skulle vara perfekt med en som serverar endast vegetariska maträtter. Konceptet är spikat och samma år slår familjen upp dörrarna till något som kommer att bli ett av Södermalms framgångsrikaste vegetariska buffé restauranger.

 

Många lyckade år passerar men olyckligtvis blir den dåvarande huvudägaren sjuk så småningom och bestämmer sig då för att sälja vidare restaurangen. En annan familj med samma ursprung som de varit bekant med visar stort intresse och tar då över restaurangen 2010. Själva utbudet blir detsamma och Légumes är återigen med i spelet med många lysande år framför sig.

 

Vi riktar oss fortfarande mot en exklusiv buffé med endast vegetariska rätter vilka har sin touch från bl a, Indien, Grekland, Kurdistan samt Libanon. Självaste mästerkocken är utav Indisk ursprung och har varit med ända från spelets början och han ser alltid till att all den goda maten som serveras är hemlagat. Våra råvaror är alltid färska och med hjälp av kockens enastående kunskaper i köket ser vi till att all mat som serveras är av ypperlig hög kvalitet.


Tillsammans med vår trevliga och professionella personal lägger vi all fokus på våra matgäster och det viktigaste för oss är att dessa är nöjda och belåtna efter varje besök.

 

Så fly vardagsstressen genom att besöka oss på det vegetariska paradiset, där du kan koppla av till en skön omgivning och äta och dricka tills du är mätt och belåten. Du kommer att njuta av den mest fantastiska vegetariska lunch eller middagsbuffén som någonsin har skådats .

 

PS: Så vare sig du håller på att svälta och vill äta med detsamma, droppa då in på vår Buffé med detsamma så ingen tid spills : ) Vi har även avhämtning och catering tjänter. Hjärtligt välkomna in

 

Vänliga hälsningar

sign
Légumes Vegetariska

Man kan inte tänka väl, älska väl, sova väl, om man inte har ätit VÄL..

Vegetarian Bloggen

Vare sig du är vegetarian eller bara en person som gillar att äta god vegetarisk mat, kan du nu via våran blogg hålla dig uppdaterad på nyheter ur det vegetariska köket

Vi Älskar att Ni Älskar vegetariskt!

Gourmet Post

How did the hand pies look? Did you love the brownies? How many choux did you eat in one sitting? Yes, these are the things I think about. So today, after creating a gorgeous selection of our favorites for a client to send as a new year's gift, I was given a gift of my own: direct feedback from the recipients of the pastries.

Continue Reading ...

Vad Andra Säger Om Oss